Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-09@10:33:26 GMT

حناچی: راه علاج مشکلات کلانشهرهای جهان یکسان است

تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۶۵۸۲۷۳

آفتاب‌‌نیوز :

پیروز حناچی عصر یکشنبه در آئین اختتامیه چهارمین دوره جایزه جهانی خشت طلایی تهران در برج میلاد آلودگی هوا، ترافیک، تغییرات آب و هوایی و گرمایش زمین را از جمله این مشکلات مشترک ذکر کرد.

حناچی با بیان اینکه فقر، حاشیه نشینی، آب و فاضلاب و کاهش استفاده از سوخت های فسیلی تجربه ای مشترک بین شهرها است گفت: برگزاری این جایزه جهانی تلاشی است برای به اشتراک گذاشتن تجربیات شهرها و ارج نهادن به تلاش های مدیریت شهری مختلف برای ارتقای زندگی شهری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار تهران خاطرنشان کرد: در دوره های اول تعداد پروژه های ارسالی به این جایزه جهانی معدودتر بود اما در جایزه امسال ۵۰۰ پروژه ارسال شد که ۱۴۰ کاندیدا از داخل کشور و بقیه از خارج بود.

رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور نیز در این نشست با بیان این که در یک دوره‌ای معماری کشورمان زبانزد بود اظهار کرد: اما حالا کمتر فکر می‌کنیم و کمتر همه جوانب موضوعات را می‌بینیم چرا که یک زمانی بحث شهر اخلاق، شهر تاب آور، شهر زیست پذیر و غیره مطرح بود اما همه این مسائل و توجه به آنها نسخه‌ شفابخشی برای شهرها نبوده و نیستند.

مهدی جمالی نژاد با بیان این که جای سوال است که چرا با وجود این همه پروژه‌، پل و غیره هنوز هم حال شهرهایمان خوب نیست اظهار کرد: یادمان رفته است که شهر موجود زنده است و هم روح و هم کالبد دارد و اگر همه جوانب آن را در نظر نگیریم نمی‌توانیم مشکلات را حل کنیم.

رئیس سازمان شهرداری‌ها با بیان این که شهرهای اسلامی مصادیق کاملی از شهرهای ایده آل هستند گفت: در شهرهای اسلامی همه صفات انسانی و الهی در نظر گرفته شده است و معتقدم باید به جای مدیران شهری، به دنبال حکیمان شهری باشیم تا آنها بتواند با در نظر گرفتن همه جوانب وابعاد وجودی شهرها مشکلات را حل کنند.

شعار امسال جایزه جهانی خشت طلایی تهران ایجاد شهرهای هوشمند، تاب‌آور زیست‌پذیر برای همه است.

روز جهانی شهرها در سال ۲۰۱۳ بر اساس پیشنهاد کمیته اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان ملل به منظور همکاری بیشتر شهرهای مختلف جهان برای تقویت زیرساختهای شهری حکمرانی محلی و مدیریت شهری و سایر زمینه‌های حیاتی برای مقابله با عواقب تغییرات شهرنشینی در جوامع مختلف انتخاب شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: حناچی شهردار تهران کلانشهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۶۵۸۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انرژی‌های تجدیدپذیر هر روز محبوب‌تر می‌شود

بیش از ۳۰ درصد برق جهان از انرژی‌های تجدیدپذیر تأمین می‌شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، یک گزارش جدید نشان می‌دهد که اکنون بیش از ۳۰ درصد از برق جهان با استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر تولید می‌شود و اتحادیه اروپا بسیار جلوتر از میانگین جهانی است.

اندیشکده انرژی Ember دریافت که رشد عمده در انرژی باد و خورشید کمک کرده است تا تولید برق جهانی در سال ۲۰۲۳ از یک نقطه عطف عبور کند.

این گزارش داده‌های ۸۰ کشور را پوشش می‌دهد که ۹۲ درصد از تقاضای انرژی جهان را دارند و شامل داده‌های تاریخی ۲۱۵ کشور دیگر می‌شود. نویسندگان این پژوهش می‌گویند که این رشد سریع، جهان را به نقطه عطف مهمی رسانده است که در آن تولید سوخت فسیلی شروع به کاهش می‌کند. منابع انرژی پاک، پیش‌تر به کاهش تقریباً دوسوم رشد سوخت‌های فسیلی در ۱۰ سال گذشته کمک کرده است.

سال گذشته انرژی خورشیدی تأمین‌کننده اصلی برق جهان بود و دو برابر بیشتر از زغال‌سنگ انرژی جدید تولید کرد. این منبع جایگاه خود را به عنوان سریع‌ترین منبع انرژی در حال رشد برای نوزدهمین سال متوالی حفظ کرد.

اتحادیه اروپا چگونه از میانگین جهانی جلوتر است؟

اتحادیه اروپا بسیار جلوتر از میانگین جهانی است زیرا ۴۴ درصد برق خود را از انرژی‌های تجدیدپذیر تولید می‌کند. گسترش انرژی خورشیدی و باد بسیار سریع‌تر از سایر نقاط جهان در اروپا رقم می‌خورد و این منطقه ۱۷ درصد از رشد جهانی در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده است.

بر اساس این گزارش، شیلی با تقریباً ۲۰ درصد در جایگاه اول قرار دارد. یونان با ۱۹ درصد، دومین سهم جهان از انرژی خورشیدی را دارد و پس از آن مجارستان (۱۸ درصد) و هلند (۱۷ درصد) قرار دارند.

محققان می‌گویند که اتحادیه اروپا به دلیل «پذیرش و اقدام زودهنگام» جلوتر از سایر نقاط جهان عمل کرده است و قرارداد سبز اروپا در تعیین اهداف، ایجاد سیاست‌ها و تضمین سرمایه‌گذاری‌ها مؤثر بوده است. اروپا قصد دارد تا سال ۲۰۳۰، ۷۲ درصد از برق خود را از منابع تجدیدپذیر تأمین کند.

نویسندگان این گزارش می‌گویند که رشد مورد انتظار انرژی پاک به آن‌ها اطمینان می‌دهد که دوره جدیدی از کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در بخش تولید برق در شرف آغاز است. آن‌ها پیش‌بینی می‌کنند که تولید سوخت‌های فسیلی امسال ۲ درصد کاهش پیدا کند، در حالی که نیمی از اقتصادهای جهان اکنون حداقل پنج سال از اوج انرژی فسیلی گذشته‌اند.

کد خبر 751923

دیگر خبرها

  • هوای هیچ شهری امروز در کشور آلوده نیست / پاک‌ترین هوا همچنان سهم آسمان ارومیه است
  • عمران و آبادانی روستاها و شهرها به اعضا شوراها ارتباط مستقیم دارد
  • نظریه‌های علوم انسانی در مکتب علمی شیعه، استخراج و تبیین شود
  • انرژی‌های تجدیدپذیر هر روز محبوب‌تر می‌شود
  • ساختمان‌های چندکاربری؛ نیاز امروز شهرها
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • گزارش جنگ غزه نیویورک تایمز برنده پولیتزر ۲۰۲۴ شد
  • جهان در سراشیبی سقوط نرخ تولد
  • شکست شمشیرباز اول جهان در فینال مسابقات جایزه بزرگ سئول
  • شکست شمشیرباز اول رنکینگ جهانی در فینال مسابقات جایزه بزرگ سئول